Uw bedrijf verhuizen met een lift?

Het is eindelijk zover: u gaat verhuizen naar een groter kantoor, maar alles moet wel verhuisd worden. Hier komen natuurlijk wel een aantal vragen bij kijken. Hoe gaan we al die spullen meenemen naar het nieuwe pand? Hoe krijgen we alle spullen makkelijk naar de begane grond? In dit artikel krijgt u antwoord op deze vragen.

Bedrijf verhuizing

U wilt naar een nieuw pand. Het is een andere verhuizing dan een standaard woningverhuizing. Er komt een hoop bij kijken. Het is dan fijn als iemand u daarbij helpt.

Bij Voordelige Verhuisservice krijgt u een eigen, persoonlijke accountmanager toegewezen. De accountmanager ontneemt u een hoop stress tijdens het verhuizen. De accountmanager houdt zich vooral bezig met het budget, de opslag, de oplevering en de ruimte. Dit geeft u de tijd om u te focussen op andere zaken.

Verhuisdozen

Bij elke verhuizing heeft u wel verhuisdozen nodig. Het is van belang dat de verhuisdozen sterk zijn, om ervoor te zorgen dat uw spullen niet beschadigd raken. Er zijn een paar verschillende soorten verhuisdozen: normale verhuisdozen, boekenverhuisdozen en garderobeverhuisdozen.

Boeken kunt u ook gewoon in normale verhuisdozen doen. U heeft dan wel kans dat de dozen te zwaar worden of halfgevuld worden. Dat levert een hoop loze ruimte op die niet gebruikt wordt.

De speciale boekenverhuisdozen zijn minder hoog, wat betekent dat u meer kwijt kunt in de bus.

Uw garderobe verhuizen is een ware aanslag op uw kleding als u uw kleding niet goed verpakt. Als u uw kleding vervoert in normale dozen, kan er veel stof vrijkomen, wat niet goed is voor uw kleding. Met garderobeverhuisdozen voorkomt u dit. Deze dozen zijn voorzien van een stang waar 45 kledinghangers aan kunnen hangen, zodat uw kleding niet beschadigd raakt.

Verhuisdozen kopen

Maar wat betaalt u nu eigenlijk voor verhuisdozen? U kunt ervoor kiezen om de verhuisdozen te kopen. Voordelen van verhuisdozen kopen zijn dat u alleen betaalt voor de aanschafwaarde van de doos en dat u dus geen borg betaalt. U betaalt bij Voordelige Verhuisservice 2,50 euro per normale verhuisdoos. Er zijn verschillende soorten verhuisdozen beschikbaar. Hier hangen verschillende prijskaartjes aan.

stoelen

Verhuisdozen huren

U kunt ervoor kiezen om uw verhuisdozen te huren in plaats van te kopen. Het voordeel van verhuisdozen huren is dat u niet extra betaalt voor de verschillende soorten verhuisdozen. Om verhuisdozen te huren, betaalt u per doos 0,50 euro. U betaalt ook 2,50 euro borg per verhuisdoos. Als u de verhuisdozen heel houdt, krijgt u de borg terug.

Verhuislift huren

Het is begrijpelijk dat u niet zo goed weet wat u moet doen als u naar een ander kantoor verhuist dat zich op een hoogte van 18 meter bevindt.

Hier is een oplossing voor: u kunt een verhuislift huren die met gemak 18 meter hoogte bereikt. Het is een milieuvriendelijke lift die aangestuurd word door stroom. U kunt de lift ook voor een hele dag huren. De kosten bedragen dan 200 euro per dag. Een lift is ideaal voor grotere objecten zoals bureaus, stoelen, koelkasten enzovoort.