Rolluiken en wat kost dat?

U loopt door de stad, en dat ene huis.. Zulke mooie rolluiken, u bent er eigenlijk jaloers op dat u ze niet hebt. U loopt door en denkt, wat zal zo’n rolluik nou eigenlijk moeten kosten? In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over wat gemiddelde prijzen zijn van rolluiken en wat u kunt verwachten als u het wilt aanschaffen.

Gemiddelde prijzen van een rolluik

Op het moment dat u van plan bent om een rolluik aan te gaan schaffen bij u thuis, komt u voor verschillende keuzes te staan die de prijs ervan beïnvloeden. Om te beginnen het rolluik zelf, wat voor het is en waar die uit gemaakt is. De prijzen hiervan beginnen rond de €90 euro en kunnen oplopen tot wel €600 euro per rolluik. Daarna is de keuze of u een handmatige of elektrische bieding van het rolluik wilt. De prijzen hiervan beginnen rond de €10 euro en kunnen oplopen tot €250 euro. Als laatste is de montage, de prijzen hiervan beginnen rond de €100 euro en kunnen oplopen tot €200 euro, dit is afhankelijk van de grootte van het rolluik. De totaal zijn begint dan ongeveer bij €200 euro wat kan oplopen tot €1.050 per rolluik.

Voordelen van rolluik

U zult zich wel afvragen, ja dan geef ik zoveel geld uit per rolluik maar wat krijg ik er voor terug? En dat is begrijpelijk. Ik ga u nu vertellen waarom een rolluik zo’n goed idee is om aan te schaffen.

Om te beginnen is het goed voor de energiekosten. Het rolluik heeft een isolerende functie en naast de andere voordelen, levert het ook nog is geld op.

Het beveiligd uw spullen. Een Rolluik zorgt ervoor dat het voor inbrekers een stuk lastiger om bij uw bezittingen te komen.

Het is geluidswerend. Is het bij uw huis altijd heel erg rumoerig of erg druk? Dan is een rolluik een top oplossing om dit tegen te gaan.

Het is zonwerend. Staat de zon vol bij u in het huis? Of wordt het te warm in uw huis door de zon? Dan is een rolluik een top oplossing om dit tegen te gaan.

Heeft u veel last van langs lopende mensen en die dan naar binnen kijken? Door een rolluik aan te schaffen, en te gebruiken houdt u nieuwsgierige mensen buiten.

6 vragen bij aanschaf

  • Wanneer de keuze is gevallen, en u uw huis gaat voorzien van rolluiken, komt u voor een zestal vragen te staan.
  • Als eerste, wat voor materiaal moet het rolluik worden?
  • Als tweede, wat wordt de kleur van het rolluik?
  • Als derde, hoe groot moet het rolluik worden?
  • Als vierde, hoe wilt u het bedienen?
  • Als vijfde, hoe wilt u het gemonteerd hebben? Gaat u dit zelf doen of laat u het aan een vakman over?
  • Als laatste, wordt het in, op of voor uw gevel geplaatst?

Wanneer u deze vragen allemaal kunt beantwoorden, bent u er helemaal klaar voor om rolluiken te gaan aanschaffen. Voor vragen of de opties, bekijk gerust onze website of neem met ons contact op!

Lees meer informatie: https://www.zonweringgarant.nl/rolluiken/rolluiken-prijzen